Litj-Hiåsjøen

 
Lithiåsjøbua
Lithiåsjøbua

Litj-hiåsjøbua ligger idyllisk til like ved vannet Litj-hiåsjøen som er et godt fiskevann og passer for fiske både sommer og vinter. Det er sengeplasser for 6 personer i bua. Den er godt utstyrt med utedo, vedovn, ved, propanapparat og noe kjøkkenutstyr. I tillegg kan man etter avtale leie både garn og båt.

I «soverommet» er det 5 senger.
Det er også en kjøkkenkrok i soverommet.
Det er også et lite rom med vedovn og ei seng i bua.
I yttergangen er det god lagringsplass.

Bestilling: Bua står åpen for alle hele året og trengs ikke bestilles, men dersom en ønsker å leie båt og garn tar man kontakt med Kvikne Fjellstyre i forkant: kvikne@fjellstyrene.no, tlf: 992 74 943. Hytteleie er på kr. 100,- pr. person pr. natt. For familier er prisen kr. 300,- pr. natt. Leie av båt og inntil 6 garn koster kr. 300,- pr døgn. Det ligger giroer i bua, men riktig beløp kan også betales til 1895.22.16984 direkte. Merk innbetalinga med «Litj-hiåsjøbua 3610». Mer om leie av båt og garn.  Er garn og båt utleid? se utleiekalenderen, eller ta kontakt med Kvikne Fjellstyre.

Om du er på dagbesøk og bruker propan og/eller ved setter vi stor pris på om du legger igjen noen kroner ettersom det koster en del både å kjøpe og å frakte inn dette.

Koordinater til bua: Sone32 587216 6947413

Hvordan komme dit?: Fra Yset på Kvikne går det en bilveg (bomavgift) opp til Bjørklund og inn til Svergjesjøene.  Fra Litl- Svergjesjøen går det en fotsti helt inn til bua, en fin fottur på noen kilometer som passer for en familie eller vennegjeng. Klikk på kartet for å se hvor hytta ligger.

Oppsyn med buene utføres av fjelloppsynet knyttet til Kvikne Utmarksråd. Ved feil, mangler, tips: Ta kontakt med Kvikne Utmarksråd:, tlf. 99 27 49 43, e-post: kur@kvikne.no

Kvikne Fjellstyre ønsker våre gjester et trivelig opphold!

Skitt fiske!

Legg igjen en kommentar