Storhøbua

IMG_0565Storhøbua står åpen for alle som skulle ønske et skjul for vind og vær enten det er for en matpause eller for overnatting. Bua har 4 sengeplasser, i tillegg til en sofagruppe.

Ettersom bua ligger sentralt både for villrein- og rype- jakt og for fjellturer, vil Fjellstyret tilby forutsigbar overnatting i bua for de som skulle ønske det. De som ønsker kan derfor leie en nøkkel til det innerste rommet hvor det er 4 sengeplasser. Ta kontakt med Kvikne Fjellstyre dersom du ønsker å leie nøkkel.

I bua finnes ellers alt av kjøkkenutstyr som man forventer på ei fjellbu, propan, og ved.

Utleieplakat     Utleiekalender

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det første rommet, med «kjøkkenkrok» og vedovn står alltid åpent.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det første rommet har også et spisebord og passer godt for en rast i vått vær.

Ved leie av nøkkel har du/dere førsterett til overnatting helt til utgang av leieperioden. Leie av nøkkel til bua koster kr 450,-/natt. Ved «tilfeldig» overnatting uten nøkkel koster det kr. 100,- pr. person pr. natt. For familier er prisen kr. 300,- pr. natt ved «tilfeldig» overnatting.

 

Det ligger giroer i bua, men riktig beløp kan også betales til 1895.22.16984 direkte. Merk innbetalinga med «Storhøbua 3612».

Ring 992 74 943 for mer informasjon, eller send epost til kvikne@fjellstyrene.no.

 


Villreinjegerne kan kose seg med matpakken i den "splitter nye" Storhøbua.
Sofakroken i buas sove/oppholdsrom.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sove/oppholdsrommet har 4 sengeplasser

Hvordan komme dit?: Ta av fra RV3 ved Nåverdalen. Her kjører du opp en bratt bakke og tar til høyre ved en bomkasse (bomavgift). Følg så denne vegen ca. fire km. Her er vegen normalt stengt med en bom. I reinsjakta og småviltjakta er imidlertid veien åpen (20. aug- 25. sept). Brukere av denne veistubben oppfordres til å benytte firhjulsdrevne biler og unngå kjøring dersom veien kan ta skade av det (f.eks mye vann i veien). Følg så denne vegen til veis ende og her er bua like bak telemasta. Klikk på kartet for å se hvor hytta ligger.

Storhøa
Koordinater til bua: Sone32 563386 6952967

 

Oppsyn med buene utføres av fjelloppsynet knyttet til Kvikne Utmarksråd.

Ved feil, mangler, tips: Ta kontakt med Kvikne Utmarksråd:, tlf. 99 27 49 43, e-post: kur@kvikne.no


 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar