Overgangsavtaler for jegere på Kvikne Østre Statsallmenning

I 2013 er Kvikne (Fo1) minus Grøntjønnan samkjørte i overgangsavtalene. Som vanlig er det full fellesjakt innad Fo1 (inkludert Kvikne Østre Statsallmenning) mius Grøntjønnan. Av avtaler mellom Fo1 (inkludert Kvikne Østre Statsallmenning) og andre terreng som har betydning for jegerne er det følgende som gjelder for 2013:

Dalsbygda/Såttåhaugen/Dalbusjøen/Fo11a & b har skrevet under på en gjensidig avtale. Denne avtalen er gratis, gjelder begge veger (Grøntjønnan er ikke med på denne avtalen) og innebærer at jegere fra Fo1 (inkludert Kvikne Østre Statsallmenning) kan gå over til Fo11 a og b for å jakte der. Jegerne kan kun kan kjøre til Fo11 a og b for å hente ut slakt.

Merk også at for overgang til Fo11 a og b kreves 80 treningsskudd og at deres reglement må følges ved overgang (Jegerkontrakt må leses, du finner den her). Dersom noen trenger kart med grenser kan dere få kjøpt slike på Vollan. Detaljerte kart over grensene innen Fo1 kan også fås kjøpt her. Disse koster kr 40,- (ulaminert) og kr 50,- (laminert).

Overgangsavtale Dalsbygda 2013

Overgang gjelder:

Periode Dager (f.o.m. – t.o.m.) Begrensninger
1, 2 og 3. jaktuke Tirs. 20.aug. – fred. 13.sept. Overgang alle dager, utenom helg.
4. jaktuke Man. 16. sept. – fre. 20. sept. Ingen overgang